1987 yılında Ankara’da doğdu. Lise Eğitimini 2001–2005 yılları arasında Kırıkkale Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi Resim Bölümü’nde, Lisans Eğitimini 2005–2009 yılları arasında Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Eğitimi Bölümü Resim - İş Eğitimi Ana Bilim Dalı’nda, Yüksek Lisans Eğitimini 2009 – 2012 yılları arasında Gazi Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Resim Ana Sanat Dalı’nda, Sanatta Yeterlik eğitimini ise Hacettepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Enstitüsü Resim Ana Sanat Dalı’nda tamamladı.
Resim alanına paralel olarak sanatın diğer alanlarından grafik, seramik ve fotoğrafla hem kişisel hem de mesleki anlamda ilgilendi.
Bugüne kadar 7 kişisel sergi açtı ve bir çok karma sergiye katıldı.
Son dönem çalışmalarını; aidiyet, aidiyetsizlik, dışlanma, yabancılaşma, kamusal yaşamın gündelik yaşama etkisi gibi meseleler doğrultusunda biçimlendirmektedir. 2010 yılın dan beri Görsel Sanatlar Öğretmenliği yapmakta olup çalışmalarına Ankara’daki kişisel atölyesinde devam etmektedir.
Başka Sınır-Mesele
Sınır; ülkeleri, şehirleri, ilçeleri, mahalleleri, köyleri birbirinden ayıran çizgi olarak somut bir anlam taşıdığı gibi soyut olarak da tanımlanabilecek bir kelimedir. Belli bir tavır takınmak ya da tutum sergilemek için bireyin kendi sınırlarını çizmesi, bir takım durumlara tahammül etmemesi anlamında soyut olarak da kullanılabilmektedir. Somut ya da soyut olarak içerdiği anlamlar farklıymış gibi görünse de aslında temelde bir bölgeden ya da bir alandan çıkmak, bir bölge ya da alana dahil olmak anlamlarını içerdiği söylenebilir. Sınırları aşmak olumlu bir ifade gibi görünse de sınırın ötesi ve sınırın dışının diğer sınırdan nitelik ve nicelik bakımından nasıl bir konumda olduğu belirsizdir. Sınırın ardına geçmek önceki sınırın boşluğunu aratabilir. Sınırın dışına çıkmak bizi aynı zamanda başka bir sınırın içine girmeye de zorlar. Çalışmada sınır meselesi aidiyet alanı olan ev, çalışma alanı olan iş alanı, bireyin kendi tavrı ve tutumu sonucunda oluşturduğu sınır deneyimleri aracılığıyla tuvale aktarılmıştır. Çalışmada hem içerik hem de biçim bakımından sınır meselesi sorgulanmıştır. Çalışmada çeşitli objeler ve figürler yer almaktadır. Kullanılan her imge sınır meselesinin sorgulanmasına sebep olan meseleler sonucu belirlenmiştir. Tüm imgeler, birbiri ardına yaşanmış olay örgülerinin iç içe geçişini ifade eder nitelikte kurgulanmıştır. Biçim bakımından ise iki alanda tuvale müdahale edilmiştir. Sağ tarafa bir figür çizilip figür sınır çizgilerinden kesilmiştir. Sadece figürün ayak kısımları kesilmeyerek figürden parça ayrılarak parça aşağı doğru sarkıtılmıştır. Figürün kesilip tıpkı bir gölge gibi hem tuvalle bağı koparılmamış hem de sınırın dışına çıkarılarak bağlı olunan alanın hiçbir zaman değiştirilemeyeceği durumuna atıf yapılmıştır. (örn: Bireyin memleketini değiştirememesi) Son olarak da solda yer alan figür tuvalin dışına çıkarılarak bir sınırdan başka bir sınıra dahil edilmiştir. Ancak çalışma hangi mekanda yer alırsa figürün alanını da bu sınır belirleyecektir. Tıpkı sınırın ötesinin belirsizliği gibi figürün yerinin belirsizlik durumu da bu şekilde yansıtılmıştır.