1982 yılında Kastamonu'da doğdu.
2007 Sakarya Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü, 2010 Sakarya Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Resim Anasanat Dalı mezunudur. "Fotografik Gerçeklikten Resimsel Yeniden Sunma Geçiş Sürecinde 1960 Sonrası Resim Sanatında Uzam Espas İlişkisi" başlıklı yayımlanmış (2010) tezi bulunmaktadır.
2011 yılında Sakarya Üniversitesi Eğitim Fakültesi'nde pedagojik formasyon eğitimini tamamladı.
İstanbul'a yerleşen sanatçı yaklaşık 10 yıl özel okullarda Görsel Sanatlar Öğretmeni olarak çalıştı. Aynı zamanda Halk Eğitim Merkezinde yetişkinlere yönelik resim kurs eğitimi verdi ve halen vermeye devam etmektedir. 3 yıldır Ercan Saatçi Akademide çocuklara özel resim dersleri vermektedir. Diğer taraftan dövme sanatıyla da ilgilenen sanatçı açmış olduğu dövme stüdyosunda çalışmalar yapmaktadır.
Çeşitli resim yarışmalarına, karma sergilere ve fuarlara katılan sanatçı, özgün işlerini üretmeye İstanbul'da devam etmektedir.
Sanatçı yapıtlarını önceki ve sonraki diye belirlediğimiz zaman kavramı üzerine kurgulamıştır. Yapıtlarında farklı coğrafyalarda, çeşitli bedenlerde bambaşka algılanan zamanın oluşturduğu fotografik gerçeklikleri kullanır. Kendi objektifinden ya da başkasının objektifinden edindiği gerçekliği resim yüzeyine taşırken tuvali yeni gerçekliğin mekanı haline getirir. Fotoğraf nesnesini imge haline dönüştürürken gerçekleşen bu devinim ve değişim ile zaman kavramına atıfta bulunur.
Monokrom renk anlayışı ve figüratif anlatım biçiminin hakim olduğu çalışmalarda var olmanın yarattığı zaman kavramı irdelenmektedir. Zaman ve onu var eden nesneler, fotoğraf yüzeyinde bir zamanlar varolduklarının kanıtlarını oluştururlar ve kaydedildikleri döneme ait olduklarını vurgulayarak, kaydedildikleri zamanı izleyiciye hakim kılarlar. Fotoğraf akıp giden zaman içinden bir anı dondurarak somutlaştırır ve gerçeğin içinden çıkardığı bu gerçeklik, anlamlar yükleyebileceğimiz bir görüntüye dönüşür. Aynı zamanda geçmişle şu anda lık arasında bağlantı kurmamızı sağlar. Sanatçı farklı zamanlarda çekilmiş farklı fotoğrafları yeni bir mekanda bir araya getirir. Böylece izleyiciyi fotoğrafların çekildiği iki farklı zaman boyutuna taşır. Sanatçı -kendi görüş açısı, görsel seçimi ve sanatsal yansıtma biçimi ile - var olan yüzlerce an arasından yaptığı seçim ile izleyiciyi istediği an boyutuna taşırken zamaninda yorumlamalara açık tutar. İzleyiciyi düşünce ve gözlem yoluyla yapıtlarıyla etkileşime sokan sanatçı, zamanda göreceli bir hareket yaratırken, iki farklı anın şimdiki zamanda yeniden şekillenmesine olanak sunar.
Sanatçı bir fotografik görüntüyü kendi gerçekliğinden koparıp başka bir gerçeklikle bir araya getirirken, dahil olduğu gerçeklikteki yeni görüntüyü zaman bağlamında ilişki içerisine sokmaktadır. Yine aynı sebepten dolayı tuvali, hem kendi nesnesinin hem de diğer nesnenin mekanı haline getirmekte ve iki yüzey arasında uzamsal bir ilişki yaratmaktadır.